Korrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Prej nesër është e hapur për komunikacion rruga përmes malit Galiçicë

Institucioni publik Parku Kombëtar “Galiçicë” kumtoi se kanë përfunduar aktivitetet ndërtimore për rindërtimin e udhës në rrugën rajonale R 2332 Dogana - nyja me R 1301 Ohër – Shën Naum, dhe që prej nesër përfundon regjimi I komunikacionit i cili ishte përcaktuar deri më sot dhe rruga është e lirë për çfarëdo lloj komunikacioni.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle