Kronikë SQShoqëri SQ

Prej 15 nëntorit mbajtje e detyrueshme e pajisjeve dimërore

Prej 15 nëntorit deri më 15 mars është periudha e mbajtjes së detyrueshme të pajisjeve dimërore, në pajtim me dispozitat e përcaktuara në Rregulloren për pajisjen e detyrueshme të automjeteve, biçikletave dhe rimorkiove për pjesëmarrje të sigurt në komunikacionin rrugor dhe traktorët për kryerjen e sigurt të punimeve bujqësore ose pyjore (Gazeta Zyrtare nr. 31, 2010).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle