0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

PPRMV: Prkurori publik as nuk ka ndikuar, as nuk mund të ndikojë ndaj vendimit të gjykatës për lëndën “TNT”

Prokuroria publike në tërësi i demanton thëniet e paraqitura në disa mediume të cilat i referohen procedurës në lëndën në opinion e njohur si "TNT" dhe vlerëson se janë vetëm të kahëzuara për të bërë presion për zvarritje të sërishme të paarsyeshme të procedurës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle