0_Web_Aktuale SQPolitikë SQZgjedhjet Lokale 2021

PPRMV: Janë formuar lëndët për veprat e kryera penale lidhur me zgjedhjet dhe votimin

PTHP Shkup ka formuar tre lëndë për vepra të kryera penale në lidhje ,me zgjedhjet dhe votimin edhe atë për "të shtëna me armë zjarri" për "detyrim" dhe për "shkatërrimin e materialit zgjedhor", PTHP Kavadar ka hapur lëndë për "shkatërrimin e materialit zgjedhor", PTH Shën Nikollë një lëndë për "mitmarrje", PTHP Koçan shtatë lëndë, mes të cilëve për "mitmarrje" dhe "shkelje të lirisë së përcaktimit të votuesve", PTHP Dellçevë një lëndë për "shkatërrim të materialit zgjedhor", PTH Strugë lëndë për "shkatërrimin e materialit zgjedhor", PTHP Gostivar lëndë për "shkeljen e sekretit të votimit" dhe PTHP Gostivar lëndë për "ryshfet"", informuan nga PPRMV.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle