0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Pothuajse 90 për qind e qytetarëve nuk e kanë parë buxhetin komunal

Shoqata për hulumtime dhe analiza (ZMAI) në panel diskutimin e sotëm "Përmirësimi i proceseve të buxhetimit lokal në Maqedoninë e Veriut" prezantoi rezultate të hulumtimit dhe indeksit të transparencës së komunave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle