0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQLajme nga komunat SQ

Potencialet ekonomike në Rajonin Jugperëndimor prezantohen para korit diplomatik

- Potencialet ekonomike të kompanive nga Rajoni Planor Jugperëndimor sot ishin prezantuar para korit diplomatik në vend në Karvanin e parë Ekonomik-Diplomatik të cilin e organizoi Ministria e Punëve të Jashtme. Ishin vizituar Kërçova, Ohri dhe Struga.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle