Magazinë SQ

Pop yjet britanike mblodhën mjete financiare në një koncert humanitar për Ukrainën

"Snou patroll" e hapi koncertin e mbrëmshëm humanitar për mbledhjen e mjeteve për Ukrainën, me hitin e tyre "Run". Pas tyre morën pjesë Ed Shiran, Kamila Kabelo, Nil Roxhers, Emili Ande  dhe Xhamala - e cila fitoi në Eurovizion në vitin 2016 për Ukrainën.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle