Magazinë SQ

Poll Radi shpallet mashkulli më i bukur në përzgjedhjen e revistës “Pipëll”

Vetëm para disa ditëve portali "Pejxh siks (Page Six)  dhe disa media botërore dhe rajonale transmetuan se titulli "buri më seksi", sipas "Pipëll"  (People)  do të mbajë Kris Evansi. Ky lajm jehoi në botë, por titullin madhështor në momentin e fundit, ndërkaq, e fitoi një aktor tjetër.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle