0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMKD-AL SQ

Politikat fitosanitare dhe menaxhimi i ujërave, sfera ku bashkëpunimi me Malin e Zi mund të intensifikohet

Intensifikimi i bashkëpunimit, shkëmbim më i mirë i mallrave dhe shërbimeve si dhe zgjidhja e përbashkët e çështjeve që tangojnë bujqësinë e dy vendeve kanë dakorduar sot ministrat resorial të Maqedonisë së Veriut dhe Malit të Zi, Arjanit Hoxha dhe Aleksandar Stijoviq.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle