0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQKorrespondentë MaqedoniMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Policia kufitare nga pjesa jugperëndimore sivjet ka parandaluar 123 kalime ilegale

Qendra Rajonale për Çështje Kufitare - Perëndim sivjet është përballur me sfida të mëdha të   nxitura nga pandemia me Kovid-19. Përkundër  këtij fakti, si rezultat i gatishmërisë së mirë, masave dhe aktiviteteve të ndërmarra, shënon rezultate të rëndësishme që i konfirmojnë të arriturat në vitin aktual, kur janë lëshuar 1.572 deklarata dhe urdhra për vetizolim, janë sekuestruar 273 kilogramë marihuanë dhe të tjera, deklaroi zëdhënësja Merlina P. Islami.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle