E përzgjedhur SQ

“Policia e ujit” patrullon nëpër rrugët e Los-Anxhelosit

Dejmon Ajala patrullon çdo ditë nëpër rrugët e Los-Anxhelosit, qytet i goditur nga thatësia, duke i kontrolluar trotuaret. Çdoherë kur has në ndonjë pellg me ujë, ai ndalet. Ai është pjesë e ekipit të Sektorit urban për ujë dhe energji elektrike, i cili shqyrton qindra ankesa nga komuniteti të parashtruara nga fqinjët çdo javë për rrjedhje të panevojshme të ujit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle