Evropë SQEvropë.Portal SQ

Polakët duan që qeveria të bëjë lëshime dhe t’i japë fund mosmarrëveshjes me BE-në

Vetëm 23 për qind e polakëve e mbështesin përshkallëzimin e retorikës dhe mënyrën se si vepron qeveria e partisë konservatore “Ligji dhe Drejtësia” në mosmarrëveshjen me Bashkimin Evropian për reformën në gjyqësor dhe pavarësinë e Gjykatave polake, tregoi anketa e fundit e IBRIS.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle