0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQPolitikë SQZgjedhjet Lokale 2021

Po realizohet votimi në Kumanovë, Likovë dhe Nagoriçan të Vjetër

- Po realizohet votimi në Kumanovë, njoftoi kryetarja e KKZ, Brankica Dimkoviq. Të drejtë vote në komunën më të madhe në shtet kanë 93.986 votues të cilët votojnë në 167 vende. Sipas të dhënave të KSHZ-së, deri në orën 15 kanë votuar 28,56 për qind.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle