0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Pllasnica u furnizua me 300 kontenjerë plastik

Qendra për zhvillim  të rajonit planor jugperëndimor, sot  kryetarit të komunës së Pllasnicës, Alija Jaoski, i dorëzoi 59 kontenjerë  plastik prej 1100 litra  dhe 258 kontenjerë të vegjël plastik prej 120 litra, të destinuara për amvisëritë dhe personat juridik në komunë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle