0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Plenumi i mësimdhënësve kërkon rritje të pagave të të punësuarve në arsim

Plenumi i mësimdhënësve kërkon rritje të pagës së të gjithë të punësuarve në arsim për 20 për qind nga janari i vitit 2022, duke iu referuar çmimeve të prodhimeve për nevojat e përditshme dhe të rritjes së pagës minimale në shtet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle