0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQPartitë politike SQPolitikë SQShoqëri SQ

PLD e propozoi Risto Penovin për ministër të ri të Vetëqeverisjes Lokale

Këshilli qendror i PLD-së në seancën e mbrëmshme e pranoi propozimin e Këshillit ekzekutiv për fillimin e përgatitjeve për mbajtjen e Asamblesë së rregullt të partisë, e shqyrtoi dorëheqjen e kryetarit të partisë Goran Milevski në vendin e ministrit të Vetëqeverisjes Lokale dhe e pranoi propozimin që Risto Penov të jetë pasardhës i tij në këtë pozitë në Qeveri.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle