0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQSektori civil SQShoqëri SQ

Platformë për barazi gjinore: Nuk ka barazi gjinore vetëm me angazhime deklarative

Platforma për barazi gjinore, e cila është e përbërë nga 27 organizata joqeveritare, përmes një letre të hapur u bën thirrje parashtruesve të listave të kandidatëve/kandidateve për Zgjedhjet lokale 2021 të tregojnë minimum kapacitet demokratik dhe të sigurojnë baraspeshë gjinore në listat zgjedhore, ndërsa partitë politike t’I mbajnë premtimet e veta dhe të tregojnë angazhim për barazi gjinore në praktikë përmes listave të balancuara gjinore të kandidatëve në zgjedhjet lokale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle