0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQ

Pjesë të Kozles dhe Kapishtecit pa ujë

Për shkak të defektit në rrugë të një tubi me diametër 150 mm në rrugën "Korab 3",  do të ndërpritet furnizimi me ujë për përdoruesit e rrugëve "Kozle", "Korab", "Strushka" dhe "Juri Gagarin".

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle