0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Pilot-projekt për Sistem për paralajmërim të hershëm për fëmijët e zhdukur – metoda të reja për parandalim, këmbim të përvojave

Pilot-projekti për Sistem për paralajmërim të hershëm për fëmijët e zhdukur ka për qëllim t'i përmirësojë qasjet e përhershme dhe të gjejë metoda të reja për parandalim, hetim dhe zbutje të tregtisë me njerëz dhe fëmijë, si dhe përforcim të të drejtave të personave të interesuar përmes këmbimit të përvojave nga shtetet e rajonit dhe Evropës. Kjo ishte potencuar  sot nga pjesëmarrësit e takimit fillestar onlajn, për këtë pilot-projekt i cili është organizuar nga shoqata "Gazetarë për të drejtat e njeriut".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle