0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Petrovska për pjesëtarët e ushtrisë që po nisen për në misionet e NATO-s në Bullgari dhe Rumani: Ju jeni mbrojtës të vlerave moderne qytetëruese

Kam nderin të qëndroj para jush, pjesëtarë të Ushtrisë së Maqedonisë, ushtrisë sonë të NATO-s. Ju jeni njësitë e para në grupet luftarake të Aleancës në Bullgari dhe Rumani, ku së bashku me pjesëtarët e forcave të armatosura aleate jeni pjesë përbërëse e sistemit kolektiv të parandalimit dhe mbrojtjes. E di që do të përshtateni mirë me ekipin e përbashkët në këto dy vende dhe se do të jeni pjesëtarë të ushtrisë ku të gjithë mund të mbështeten.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle