Biznes SQEkonomi SQShoqëri SQ

Petrov: Punojmë me shpejtësi në transformimin e startap eko sistemit në Maqedoni të Veriut

Transformimi digjital është hap i patjetërsueshëm që duhet të ndërmerret për të pasur sipërmarrës të suksesshëm, inovacione dhe zhvillim të startap ekosistemit dhe për këtë Fondi për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik (FIZHT) në periudhën e kaluar ndërmorën hapa konkret drejtë transformimin digjital në shërbimet publike, porositi drejtori i Fondit për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik Kosta Petrov në “2021 ITU Regional Innovation Forum for Europ”, që sot dhe nesër po mbahet në korniza të Forumit Global për Inovacione ITU për vitin 2021, me mbështetjen e Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle