0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Pesë milionë euro të tjera nga BERZH-I për përmirësim të efikasitetit energjetik nëpër shtëpi

Banka evropiane për ripërtëritje dhe zhvillim (BERZH) përmes Shparkase Bankës SHA Shkup siguroi pako të re financiare prej pesë milionë eurove për përmirësim të efikasitetin energjetik nëpër shtëpi, në kuadër të Fondit për Ballkanin Perëndimor për financim të ekonomisë së gjelbër (GEFF II).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle