0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Përvojat finlandeze si mbështetje në krijimin dhe zbatimin e modelit autentik të arsimit në Maqedoninë e Veriut

Në përputhje me të gjitha parametrat dhe udhërrëfyesit që e përcaktojnë nivelin e cilësisë, modeli arsimor finlandez është një nga më të mirët në shkallë globale. Treguesit më të rëndësishëm janë arritjet e nxënësve finlandezë në testimet dhe garat më të njohura dhe më prestigjioze ndërkombëtare ku ato janë gjithmonë më të ranguarit në vendet më të larta. Ajo është dëshmi e njohurive dhe aftësive të fituara të nxënësve finlandezë në shkollat e atjeshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle