0_Maqedoni.Portal SQKulturë SQKulturë.Portal SQMKD-AL SQ

Përurohet libri i Stipçeviqit “Kultura tradicionale e arbëneshëve të Zarës”

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, Instituti Albanologjik – Prishtinë dhe Akademia e Studimeve Albanologjike – Tiranë, vazhdojnë realizimin e aktiviteteve të përbashkëta në kuadër të strategjisë së re për qasje në zhvillimin e shkencave albanologjike. Sot tri qendrat tona albanologjike, theksojnë në ITSHKSH përuruan librin e fundit të ilirologut të njohur Aleksandar Stipçeviq "Kultura tradicionale e arbëneshëve të Zarës".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle