0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Përsëritet konkursi për pranimin e studentëve në konviktet shtetërore

Ministria e Arsimit dhe Shkencës shpalli konkurs të ri për pranimin e studentëve të regjistruar në studimet universitare në konviktet shtetërore dhe objektet tjera akomoduese në Republikën e Maqedonisë së Veriut për vitin akademik 2021/2022.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle