0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë Maqedoni

Përmirësohen kushtet në Institucionin Ndëshkues-Përmirësues të Prilepit, burgjet me kapacitete të plota, kërkohen masa alternative

Kushtet në burgjet e Maqedonisë së Veriut po përmirësohen, por nevojitet ende punë e përbashkët. Mbetet vlerësimi i Bashkimit Evropian se  në disa raste  ka veprim joadekuat. Kjo ishte potencuar në hapjen e sotme të pjesës për fëmijët-vizitorë të të dënuarve dhe biblioteka e rinovuar në Institucionin Ndëshkues-Përmirësues në Prilep.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle