MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

Përmirësim i disponimit te investitorët në eurozonë

- Disponimi afarist te investitorët në eurozonë këtë muaj shënon përmirësim mbi pritjet, me rritje të parë të vërejtur nga fillimi i luftës në Ukrainë. Hulumtimi i fundit i disponimit afarist tregon se megjithatë shumë nga kompanitë ende nuk ndjejnë ndikime më të mëdha inflatore dhe fyte të ngushta në furnizim siç supozohej.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle