Sektori civil SQShoqëri SQ

Përmes trajnimit për ndihmë të pavarur dhe mbështetje për nënat kryefamiljare

– Përmes platformës ndërkombëtare për donacione “Fondacioni Impakt”, filloi fushata e donatorëve për grumbullimin e mjeteve, të cilat do të dedikohen për mbështetje të më së paku 10 nënave kryefamiljare që të trajnohen si të pavarura dhe të fillojnë karrierë në ndonjë nga platformat e njohura të pavarura.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle