0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Përmes metodologjisë së re për ndihmë shtetërore për efekt më të madh të investimeve

Shteti do ta ndryshojë modelin e mbështetjes së investitorëve dhe do të ofrojë mbështetje dinamike për ata investitorë ku do të ketë interesim më të madh. Qëllimi është që mjetet që kemi në dispozicion t'i drejtojmë për të mbështetur projektet investive që kanë cilësi më të lartë, të hyra më të larta në buxhet, më shumë vende pune dhe paga më të larta, tha sot drejtori i Drejtorisë për ZZHTI, Jovan Despotovski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle