0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQPolitikë SQShoqëri SQ

Përmes instrumenteve të reja financiare do të financohet deficiti i Buxhetit për vitin 2022

Ministria e Financave përmes instrumenteve të reja financiare – obligacione zhvillimore, të gjelbra, projektuese dhe obligacione të indeksuara me inflacioni , do ta financojë deficitin e Buxhetit për vitin 2022 që është projektuar në vlerë prej 33,5 miliardë denarë ose 4,3 për qind nga BPV-ja dhe është më e vogël për 2,2 për qind nga BPV-ja në krahasim me parashikimin me Ribalansin e Buxhetit për vitin 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle