0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Përmes grantit të Komunës së Tetovës janë siguruar automjete dhe pajisje për ndërmarrjen komunale

Komuna e Tetovës informoi se ata morën një grant nga Banka Botërore me të cilin u blenë automjete dhe pajisje dhe iu dorëzuan Ndërmarrjes komunale publike "Tetovë". Janë vënë në përdorim katër kamionë të rinj për mbledhje të mbeturinave dhe dy automjete speciale - "pastruese" dhe "fshesë ajri" si dhe 150 kontejnerë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle