0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Përmbyllen me sukses punimet e Shkollës verore, studentët pjesëmarrës i falënderuan organizatorët e saj

Shkolla verore 2022 e bashkorganizuar nga Qendra për Paqe dhe Komunikim Transkulturor e Universitetit të Tetovës në bashkëpunim me Këndin Amerikan në Tetovë, sot e përmbylli programin e saj. Pas një sërë prezantimesh të ligjëratave profesionale nga profesorë universitarë dhe ekspertë të fushës, studentët pjesëmarrës në Shkollën verore patën mundësi që të përfitojnë njohuri të shumta mbi sundimin e ligjit. Ligjëruesit ndanë me studentët eksperiencat e tyre, duke i inkurajuar ata të jenë sa më të zëshëm dhe më të përkushtuar për sa i përket sundimit të ligjit në vendin tonë.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle