Shoqëri SQ

Përgaditje e MSHIA-së për implementimin e sistemit për interoperabilitet rajonal

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe e Administratës (MSHIA) po bën përgatitjet për fillimin e realizimit të sistemit që mundëson interoperabilitet rajonal me vendet e Ballkanit Perëndimor, si një hap drejt integrimit më të mirë me shtetet e rajonit dhe drejt BE-së.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle