0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Përfundoi “Shkolla verore 2022” për nxënësit e shkollave fillore nga shkollat e Gostivarit

Me ekspozita, demonstrime të gjërave që janë mësuar dhe ndarje të certifikatave për pjesëmarrje në parkun para ndërtesës së komunës, u shënua përfundimi i manifestimit "Shkolla verore 2022". Nxënësit nga shkollat fillore nga komuna e Gostivarit në gjashtë javët e fundit kanë ndjekur kurse dhe kanë ndjekur përmbajtje nga shumë fusha (muzikë, sport, arsim, art, teknologji) sipas një programi të përgatitur nga edukatorë profesionistë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle