Ballkan SQBallkan.portal SQ

Përfundoi regjistrimi në Kroaci

Në Kroaci mbrëmë përfundoi regjistrimi, që u vazhdua dy herë për shkak të situatës epidemiologjike dhe vështirësive me të cilat janë përballur regjistruesit në terren. Regjistrimi filimisht është dashur të përfundojë më 17 tetor, por afati për përfundimin e regjistrimit u vazhdua së pari deri më 29 tetor dhe më pas edhe deri më 14 nëntor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle