Biznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQ

Përfundoi projekti trevjeçar i ONP për përforcimin e dialogut social

Organizata ndërkombëtare e punës (ONP) e ka realizuar Projektin trevjeçar për përforcimin e dialogut social janar 2019 dhjetor 2021), i mbështetur financiarisht nga Bashkimi Evropian, qëllimi i së cilës është që të kontribuojë më shumë në krijimin e më tepër vendeve të punës dhe punë më të mira.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle