0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Përfundoi projekti “Përmirësim i përpunimit dhe distribuimit të të dhënave statistikore”

Me sukses përfundoi projekti "Përmirësimi i përpunimit dhe distribuimit të të dhënave statistikore", qëllimi specifik i të cilit ishte që në mënyrë shtesë të mbështetet Entit shtetëror për statistikë të RMV-së në harmonizim me legjislacionin e BE-së dhe të sendërtohet statistika e tij dhe TIK infrastruktura që të rritet efikasiteti në përpunimin e dhënave statistikore, si dhe të përmirësohet cilësia e të dhënave me qëllim që të përgjigjet në sfidat e reja që paraqiten me ndryshimet në legjislacionin e BE-së.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle