0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQ

Përfundoi ekspertiza e shtëpisë së djegur në Nagoriçan të Vjetër, nuk ka gjurmë të cilat dëshmojnë për person të djegur

– Është bërë ekspertizë e hollësishme në vendin e shtëpisë së djegur në Çellopek, Nagoriçan i Vjetër, nuk janë gjetur gjurmë të cilat dëshmojnë për person të djegur dhe është shpallur hetim, informuan sot kompetentët nga MPB.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle