Foto SQFotoservis SQ

Përfaqësuesit e Qeverive të Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë nënshkruan disa memorandume për mirëkuptim dhe deklarata për bashkëpunim

Përfaqësuesit e Qeverive të Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë nënshkruan disa memorandume për mirëkuptim dhe deklarata për bashkëpunim

Butoni Kthehu në krye
Mbylle