0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQBiznes SQBiznes.portal SQMKD-AL SQ

Përcaktohet fillimi i punimeve në autostradat Tetovë- Gostivar- Bukojçani, Trebenishtë- Strugë- Qafë Thanë dhe Prilep- Manastir

Në mbledhjen e sotme të 55-të Qeveria e ka shqyrtuar dhe miratuar Informatën për mbajtjen e mbledhjes së dytë të Komitetit për bisedime për lidhje të Marrëveshjes për ndërtimin e Korridorit 8 (rruga: Tetovë- Gostivar- Bukojçani dhe Projekti i autostradës Trebenishtë- Strugë, Qafë Thanë) dhe Korridori 10d (autostrada Prilep- Manastir) ku është formuar ekipi për eksproprijim të udhëhequr nga Ministria e Financave ku janë të përfshirë përfaqësues për zbatim efikas të këtij procesi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle