0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Për vozitje shumë të shpejtë muajin e kaluar 836 shoferë do të paguajnë gjoba prej 45 deri 400 euro

- Gjatë nëntorit policia në rajonin më të gjerë të Tetovës ka zbuluar dhe ligjërisht ka sanksionuar gjithsej 836 shoferë të cilët e kanë tejkaluar shpejtësinë maksimale të lejuar, më së shumti në autostradën Gostivar - Tetovë - Shkup. Të gjithë ata shoferë do të përballen me gjoba në të holla të cilat për këtë lloj të shkeljes në komunikacion lëvizin prej 45 deri 400 euro.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle