0_Web_Aktuale SQBiznes SQPolitikë SQ

Për të mbështetur zbatimin e “Dekadës dhe Strategjisë për Romët”, ndahen 14,9 milionë denarë nga Buxheti

Miratohet Vendimi për ndarjen e mjeteve nga Buxheti i Republikës së Maqedonisë Veriore për vitin 2021 për të mbështetur zbatimin e Dekadës dhe Strategjisë për Romët.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle