0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQ

Për të ardhura më të larta të komunave do të rritet shkalla e dotacionit të TVSH-së dhe tatimi personal i të ardhurave

- Me Propozim-ndryshimet e Ligjit për financimin e komunave do të përmirësohet kapaciteti fiskal dhe do të rriten të ardhurat e komunave përmes rritjes graduale të shkallës së dotacionit nga TVSH-ja dhe tatimin personal të fitimit, paralajmëruan kryeministri Zoran Zaev dhe ministri i Financave, Fatmir Besimi, duke i prezantuar ndryshimet e propozuara ligjore të miratuara sot në mbledhje të Qeverisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle