Ballkan SQBallkan.portal SQKorrespondentë Botë

Për socialistët shqiptarë memorandumi i nënshkruar për “Kooridorin 8” është i rëndësishëm për zhvillimin e Ballkanit Perëndimor

Socialistët shqiptarë në pushtet e përshëndetën nënshkrimin e memorandumit për "Korridorin 8" nga ana e Shqipërisë, Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle