Korrespondentë MaqedoniPartitë politike SQZgjedhjet Lokale 2021

Për shkak të zëvendësimit të aparatit, votimi në një vendvotim në Rosoman do të zgjatet për një orë e 50 minuta

Një problem u shfaq në një qendër votimi në komunën Rosoman, në fshatin Tërstenik, pajisja nuk funksionoi dhe u zëvendësua me një të re. Aty votimi do të vazhdojë për një orë e 50 minuta. Kjo është konfirmuar për MIA-n nga Gjorgji Kërstevski, kryetar i komisionit komunal zgjedhor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle