0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQ

Për shkak të shpërthimit, 15 deri në 20 minuta ndërprerje të trafikut në aksin Presekë – Pesoçan

Trafiku në rrugën A2 Kërçovë - Ohër, në pjesën Presekë - Pesoçan, sot do të ndërpritet në mes orës 11:00 dhe 14:00 për 15 deri në 20 minuta.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle