0_Maqedoni.Portal SQInfopako SQMKD-AL SQ

Për shkak të punëve ndërtimore ndërprerje e përkohshme e komunikacionit në rrugën Kërçovë- Ohër

Për shkak të realizimit të punëve ndërtimore në rrugë- minim dhe shpim të kthesave në dy drejtimet, sot do të ketë ndërprerje të komunikacionit në drejtimin rrugor Kërçovë- Ohër në pjesën Presekë- Pesoçan.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle