0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Për shkak të një defekti pa ujë Gllumova, Matka e Epërme dhe e Poshtme

Për shkak të një defekti në rr. “1/pn” Gllumovë (në afërsi të xhamisë), ndërprerje në furnizimin me ujë do të kenë shfrytëzuesit e fshatrave Gllumovë, Matkë e Epërme dhe e Poshtme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle