0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQ

Për shkak të një defekti nesër pa ujë “Axhibadem Sistina”, Momin Potok dhe objektet e rrethinës

Për shkak të defektit të valvulës f-80 mm në rrugën "Skupi" pn (tek "Tehno Komerc"), nesër përdoruesit e asaj rruge, përfshirë "Axhibadem Sistina", objektet përreth dhe Momin Potokun, do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle