0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQKultura.Slajder SQKulturë SQKulturë.Portal SQMakedonija.Slajder SQ

Për projekte me interes kombëtar në kulturë 1,053 miliardë denarë

- Gjatë ditës së sotme në ueb-faqen e Ministrisë së Kulturës do të publikohen rezultatet nga konkurset vjetore për financim të projekteve me interes nacional nëpër lëmi dhe aktivitete të ndara nga kultura për vitin 2022. Më së shumti mjete për këtë program vjetor janë ndarë për veprimtarinë muzikore, botuese dhe dramë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle